EMAR GRUP FiRESiZ !

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 5. Grupta mücadele eden Emar Grup FK, ikinci hafta maçında konuk ettiği Çorum Çimenspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 6 yaptı ve liderliğe yerleşti.

EMAR GRUP FiRESiZ !

Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan müsabakanın ilk dakikalarında etkili olan Emar Grup Futbol Kulübü, kenardan yapılan ortalarla rakip kaleyi zorladı. İlk yarım saatlik bölümde iyi bir oyun ortaya koyan Emar Grup, sonraki dakikalarda kalesinde önemli fırsatlar verdi ancak rakip Çorum bu fırsatları değerlendiremedi. 38. dakikada ceza yayının birkaç metre gerisinde müthiş bir şut çıkararak, kaleciyi avladı.1-0. Kayseri ekibi ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Her iki yarısı da bol pozisyonlu geçen müsabakada iki takım da, etkili ataklarla gol aradı. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde ceza sahasına yapılan ortada içeri çevrilen topu, Onur Kaya ağlara gönderdi. 2-0. Emar Grup skoru 2-0 yaparak iyice rahatladı. Müsabakanın son 10 dakikasında ve uzatmalarda Emar Grup geriye çekilirken, rakip Çorum daha etkili oynayan taraf oldu. 90+3’te penaltı kazanan konuk ekip, Umut ile farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda beraberlik için çabalasa da Emar, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Son dakikaları gergin ve bir o kadar da heyecanlı geçen müsabakadan 3 puanı çıkarmayı başaran Emar Grup Futbol Kulübü, grupta 2’de 2 yaparak puanını 6’ya yükseltti. Liderliğe yükselen Sarı-siyahlı ekip, üçüncü maçında Çarşamba günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak. Bu müsabakadan da galip ayrılmak isteyen Emar, seriye devam etmeyi amaçlıyor.

STAT: Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha
HAKEMLER: Arif Subaşı *** Gökhan Apaydın *** Abdulkadir İleri *** 4.Hakem: Osman Köksaldı
SAHA KOMİSERİ: İlyas Öksüz
Çorum Çimentospor: Mehmet Yalçınkaya * Zafer Kılıç * Nurican Zorlu * Sefa Akın Başıbüyük * Bilge Kaan Gümüş *(Dk.78 Mücahit *) Emre Korkmaz *(Dk.78 Ali Kağan* ) Sadık Yücel ** Yavuz Burak Aykaç *(Dk.62 Özgür Doğan *) İbrahim Enes Hoş * Osman Murat Öksüz *(Dk.69 Umut Atal **) Mustafa Öz * (Dk.78 İsmail *)
EMAR GRUP FK: Volkan Tercan *** Onur Kaya **** Ali Yakup **(Dk.82 Hakan Bahran *) Mehmet Şükrü Önder **(Dk.75 Mehmet Turan *) Nizamettin Akgül **(Dk.75 İliyaz Işık *) Ahmet Keleş *** Kaan Yüksel *** Çağatay Polatdemir *** Kaan Akar *** (Dk.82 Emre Özden *) Kubilay Yıldırım *** Bulut Akbaş ** (Dk.64 Ercan Çiftci *)
GOLLER: Dk.38 Kaan Akar, Dk.63 Onur Kaya (Emar Grup FK) Dk.90+3 Umut Atal (Çorum Çimentospor)

Haber- Görüntü: Muhammed Kösedağ