Deva Partisi 3 ilçe başkanını yetkilendirdi

DEVA Partisi Pınarbaşı, Tomarza ve Yeşilhisar ilçelerinde kurucu ilçe başkanlarına teşkilatlanmalarını oluşturmaları için yetki belgeleri verildi.

Deva Partisi 3 ilçe başkanını yetkilendirdi

İl başkanlığı binasında düzenlenen yetki belgesi törenine İl Başkanı Begüm Başmısırlı 'nın yanı sıra, Pınarbaşı ilçesi kurucu başkanı Fazıl Demircioğlu, Tomarza ilçesi kurucu başkanı Mehmet Bal, Yeşilhisar ilçesi kurucu başkanı Mustafa Tepe katıldı.

Törende konuşan Başmısırlı, ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarının hız kazandığını ve yakın zamanda ilçe kongrelerinin tamamlanacağını belirtti. Başmısırlı, "Bugün yetki belgesini verdiğimiz ve önemle altını çizerek belirtiyorum ki birilerinin tavsiyesi, yönlendirmesi olmaksızın inanarak gönül vererek DEVA ailesine gelen Pınarbaşı, Tomarza ve Yeşilhisar kurucu ilçe başkanlarımız; yetki belgesi almadan da aktif olarak bulundukları ilçelerde DEVA’mızı ellerinden gelenin fazlasıyla vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştılar. Ben inanıyorum ki bu saatten sonra daha fazla çaba ile bulundukları ilçeleri hızla maviye boyamaya devam edecekler. Önümüzdeki haftalarda birkaç ilçemizin başkanlarını ve bir merkez ilçemizin başkanını daha açıklayacağız, bununla ilgili istişarelerimiz de devam etmektedir.” diye konuştu.

Başmısırlı, konuşmasının ardından, 3 ilçe başkanına rozetlerini ve yetki belgelerini  takdim etti.

Kurumsal Haber