'CHP'li Özer AK Parti grubuna geçsin'

CHP Meclis Üyesi Özgür Özer'i aşırı nezaketinden dolayı eleştiren Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, 'Her konuşmasında en az 15 kere Başkan'a teşekkür ediyor. AK Parti Grubu'nun olduğu tarafa geçmesi lazım.' dedi.

'CHP'li Özer AK Parti grubuna geçsin'

"5 KERE AFEDERSİNİZ, 15 KERE TEŞEKKÜR"

Aktaş, yazılı bir açıklama göndererek, Melikgazi Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısını değerlendirdi.

CHP Meclis Üyesi Özgür Özer'i de aşırı nezaketinden dolayı eleştiren Aktaş, "Her

 Özer'in nezaket dilini abartılı bulduğunu dile getiren Aktaş, "Özgür bey her meclis toplantısında söz aldığında Sayın Palancıoğluna karşı; 5 kere 'Afedersiniz', 7 kere 'Yapacağınızı biliyoruz Sayın Başkan ama',

10 kere 'Yanlış anlaşılmasın kötü bir niyetimiz yok Sayın Başkan ama' diyerek söze başlıyor ve toplantı süresince Sayın Palancıoğluna en az 15 kere teşekkür ediyor. Muhalefet meclis üyesi dediğiniz Sayın Başkan'ın çalışmalarını yakından takip eder, eksiklerini toplantıda dile getirir, varsa Melikgazi ile ilgili bir takım projelerini ortaya koyar ve önerir. Bunu yaparken de belediye başkanını methetmesine gerek yoktur. Çünkü belediye başkanları zaten bu iş için maaş almaktadırlar. Belediye onların şahsi mülkleri değildir. Bizim Özgür Bey'e tavsiyemiz Sayın Palancıoğlu'nu methedecekse o zaman AK Parti Grubunun olduğu tarafa geçmesi. Orada bu işi çok daha rahat yapar." dedi.

"PARK HARCAMASI SAVURGANLIK"

Öte yandan , Melikgazi Belediyesi 2020 yılı faaliyet raporuna göre, Alpaslan Parkı'nın yenilenmesi için 3 milyon 750 bin TL harcama yapılmasını savurganlık olarak değerlendiren Aktaş, "Esnaflarımızın sıkıntılı bir dönemden geçtiği şu zamanda zaten var olan parkın yenilenmesine bu kadar para harcamanın ne gereği var. Bu parayı sn. başkan keşke esnaflarımız için kullansaydınız. Daha doğru bir iş yapmış olurdunuz." dedi.

"BELEDİYE ESNAFA DESTEK VERMİYOR"

Ayrıca, Belediye'nin esnafa destek vermediğini de savunan Aktaş, "Kirada olan işyerlerinde esnaflara destek verdik diyorlar. Ama verilen bir destek yok maalesef. Sadece belediyeye ait olan iş yerlerinde kiralara zam yapılmamış. Bir de kapalı oldukları süre kadar ödemeleri ertelenmiş. Ayrıca hala her ayın 8 günü işyerleri kapalı bunlarla ilgili de bir şey yapılmamış. Yani kapalı olmalarına rağmen kira bedeli bağışlanmamış yine alınıyor." diye konuştu.

Haber Merkezi