Bakan Yardımcısı Aksu ve Başkan Cabbar şehit evini ziyaret etti

Kayseri ve ilçelerinin tarımsal durum değerlendirmesi için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile birlikte Kayseri'ye gelen yardımcısı Develili Mustafa Aksu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte Çukurca'da şehit olan Özgür Çelik'in baba evini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Aksu ve Başkan Cabbar şehit evini ziyaret etti

5 Şubat’ta Hakkâri’nin Çukurca İlçesinde el bombası patlaması sonucu şehit düşen Çomaklı Mahallesinden sözleşmeli er Özgür Çelik’in baba evine ziyarette bulunan Bakan Yardımcısı Aksu; “Bizler Müslüman olarak şehitliğin en yüce makamlardan birisi olduğuna iman ediyoruz. İnşallah Özgür kardeşimiz de bu yüce makamlara erişmiştir. Onların kanı ile bu topraklar vatan olmuştur. Şehit ailesi olmakla ne kadar iftihar etseniz azdır. Rabbim sizlere sabırlar versin, hepimizin başı sağolsun” açıklamalarında bulundu. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ileten şehit ailesi “Hemşerilerimizin, devletimizin özellikle de Cabbar Başkanımızın desteğini hep yanımızda hissettik. Rabbim herkesten razı olsun.” diye konuştu.

Aileyle bir süre sohbet eden Bakan Yardımcısı Aksu ve Başkan Cabbar, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından evden ayrıldı.