Aziz Behich 'Çok geriye yaslandık'

Kayserisporlu Aziz Behic Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Çok geriye yaslandık. Haftaya evimizde oynuyoruz. İnşallah orada üç puan alıp ligde kalma şansımızı daha çok yükselteceğiz.' dedi.

Aziz Behich 'Çok geriye yaslandık'

Aziz Behich," İlk yarı bence çok iyi başladık. Hocamızın kurduğu planı doğru oynadık golü de bulduk. İkinci yarı istemediğimiz senaryo oldu. Çok geriye yaslandık. Malatya'yı biliyorduk etkili ortalar açıyorlar. Bizim için onların problem olacağını biliyorduk. Sonunda oldu zaten, birkaç tane uyarı oldu, yine akıllanmadık, golü buldular. Yazık oldu. Üç puan için gelmiştik. Haftaya evimizde oynuyoruz. İnşallah orada üç puan alıp ligde kalma şansımızı daha çok yükselteceğiz." ifadelerin kullandı.

Behich,"Çok yoğun periyotdan geçiyoruz, haftada 3 maç. Yalçın hocanın taktiklerini en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz takım olarak. Geçen hafta onu çok iyi gösterdik, bugün de ilk yarıda gösterdik. İkinci yarıda yapamadık pek. İnşallah bu hafta onun üzerine koyarak üç puanla evimizde sevinmek istiyoruz" dedi.

>Spor servisi