Avrupa'da ilk galibiyet!

Bellona Kayseri Basketbol, EuroCup Women D Grubunda ilk galibiyetini aldı.

Avrupa'da ilk galibiyet!

EuroCup Women D Grubunda ikinci maçında evinde Macaristan ekibi NKA Universitas PEAC takımını konuk eden Bellona Kayseri Basketbol galip gelen taraf oldu. Salondan 71-63'lük sonuçla ayrılan sarı kırmızılılar, gruptaki ilk galibiyetini elde etti. İlk maçta bir diğer Türk temsilcisi Nesibe Aydın’a deplasmanda 84-57 kaybeden sarı kırmızılılar ikinci maçını kazanarak moral buldu.
Bellona Kayseri Basketbol takımı gruptaki üçüncü maçını 27 Ekim Çarşamba günü sahasında İsrail ekibi Neve David Ramla takımına karşı oynayacak.

-Destiny Slocum ilk maçına çıktı

Bellona Kayseri Basketbol takımının Amerikalı oyuncusu Destiny Slocum ilk maçında 20 sayı üretti.
Bellona Kayseri Basketbol takımı, EuroCup Women D Grubunda oynadığı ikinci maçta sahasında Macaristan ekibi NKA Universitas PEAC takımını 71-63 yenerken en skorer oyuncu Destiny Slocum oldu. Sarı kırmızılı forma ile ilk maçına çıkan Slocum 20 sayı ve 4 asistlik performans gösterdi. Takımın en skorer ismi olan Destiny Slocum alınan galibiyette büyük pay sahibi oldu.
30 dakika 34 saniye süre alan Amerikalı oyuncu alınan galibiyet sonrası salondan mutlu ayrıldı.


- Bellona Kayseri'de 3 oyuncu çift hanelere ulaştı
- En skorer isim 20 sayı ile Destiny Slocum oldu

Bellona Kayseri Basketbolun kazandığı Universitas PEAC maçında, 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı.
EuroCup Women D Grubunda ikinci maçında sahasında Macaristan ekibi Universitas PEAC takımını konuk eden ve müsabakayı 71-63 kazanan Bellona Kayseri Basketbol takımında 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Sarı kırmızılı ekipte Destiny Slocum 20 sayı, Brooque Williams 18 sayı, Egle Sventoraite 13 sayı ve Sevgi Tonguç 8 sayı ile takımın en skorer oyuncuları olurken, Meltem Topaloğlu ile Gizem Tüzün ise sayı üretemeyen isimler oldular.
Sarı kırmızılı takımda Brooque Williams, Egle Sventoraite, Destiny Slocum ve Renata Brezinova en çok süre alan isimler oldu.

 

Salon: Kadir Has Spor Salonu
Hakemler: Daut Mehmeti xx, Tomi Panov xx, Melek Ivanov xx
Bellona Kayseri Basketbol: Renata Brezinova xx (6), Zeynep Öykü Kalbisağde x (1), Egle Sventorait xx (13), Broquee Williams xx (18), Derin Yaya x (2), Sevgi Tonguç xx (8), Helin Boybeyi x (3), Meltem Topaloğlu xx, Destiny Slocum xxx (20), Gizem Tüzün x
NKA Universitas PEAC: Nikola Dudasova xx (13), Virag xx (13), Tyaunna Marshall x (13), Reka Szucs x (3), Ivana Brajkoviç x (1), Chelsea Nelson xx (11), Nora Wentzel xx (2), Nicolett Sarok xx (7)
Periyotlar:
1.Periyot: 18-17 (Bellona Kayseri lehine)
Devre:40-35
3.Periyot: 58-52 (Bellona Kayseri lehine)