Gültepe'nin aklında Talas var

Birinci Amatör Küme'de heyecan fırtınası başlıyor. Gültepespor, sezonun ilk haftasında Talas Denizspor ile karşılaşacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Gültepe'nin aklında Talas var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Birinci Amatör Küme’de heyecan fırtınası başlıyor. 
Toplamda 3 Grup’ta 27 takımın mücadele ettiği ligde Gültepespor, sezona şampiyonluk parolasıyla başlıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’ye veda eden Kırmızı-Beyazlılar, ilk hafta mücadelesinde Talas Denizspor ile kozlarını paylaşacak. Antrenör Ahmet Duman yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Gültepespor’da oyuncuların hırs ve isteği yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü. Tecrübeli antrenör Ahmet Duman, ilk haftaların zorluğuna dikkat çekerek, “Sezona galibiyet ile başlamak istiyoruz. Rakibimiz Talas Denizspor engelini kayıpsız aşmayı amaçlıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk maçlar hep zor olmuştur. Bunun bilinciyle maça çıkacağız. Takıma gönül veren taraftarımızı desteğe bekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Salih Külahçıoğlu da, “Futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu sezon şampiyon olup, yeniden Süper Amatör Küme’de oynamak istiyoruz. Yeni sezon herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Gültepespor ile Talas Denizspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika Pazar günü Argıncık 2 Nolu Sahada saat 16:00’da başlayacak.