Gökhan Sazdağı, hem üzdü hem sevindirdi

Kayserispor'un kaptanı Gökhan Sazdağı'nın, A Milli Takım geniş oyuncu listesine eklendiğini ileri sürüldü. Tecrübeli futbolcu için herhangi bir resmi açıklama gelmezken, bu haber camiada büyük sevinç yaşattı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Gökhan Sazdağı, hem üzdü hem sevindirdi

Kayserispor’un parlayan yıldızı Gökhan Sazdağı, performansıyla parmak ısırtıyor.

Onur Bulut’un takımdan ayrılmasıyla birlikte sağ beke geçen ve gösterdiği yüksek pefrormansla takıma büyük katkı sağlayan tecrübeli futbolcunun adı A Milli takım ile anılıyor. Gazeteci Salim Manav, Kayserispor forması giyen sağ bek Gökhan Sazdağı’nın, A Milli Takım geniş oyuncu listesine eklendiğini yazdı. Bu haber camiada büyük sevincin yaşanmasına neden oldu. Şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama gelmezken, Gökhan’ın performansı, transferde de anılıyor. Özellikle Galatasaray’ın, Gökhan Sazdağı ile yakından ilgilendiği konuşuluyor. Gökhan’ın, A Milli takım iddiası sevindirirken, bu hafta cezalı olması, taraftarı üzdü.

Hatayspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Sazdağı, Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. Gökhan, 31. Hafta mücadelesinde Kayseri’de oynanacak Kasımpaşa maçında görev yapabilecek.