Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…

Kayserili kadın girişimciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendi ürettikleri ürünleri ve satışını yaptığı ürünleri sergilemek için stantlar açtı. Detaylar haberimizde…

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadın girişimciler Kayseri’de bir AVM de açtıkları stantlarda hemcinsleri için özel hediyeleri sergiliyor ve satışa sunuyor. Kadın girişimciler hem kadınların yüzünde bir tebessüm olmak hem de kendi ürünlerini satmak için bir arada. 4-10 Mart tarihleri arası AVM’de yer alacak stantlarda da el yapımı çikolata, mum, değerli taş, takı, bujiteri gibi çeşitli ürünler yer alıyor. Kayserili kadın girişimciler burada hem kendi emeklerini değerlendirmek hem de kadın dayanışmasını güçlendirmek istediklerini dile getiriyor. 

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…Bu stantlardan birinde kişiye özel el yapımı çikolatalarını satışa sunan Merve Çadırcıoğlu “Çikolatalarımı evde hazırlıyorum ve sosyal medya üzerinden satış yapıyorum. Yapım aşaması da satışa sunuyor olmakta çok keyifli. Kadınların çikolata sevgisini hepimiz biliriz, İnsanların birbirini mutlu etmek için çikolata tercih etmesi ve insanların hayatına dokunuyor olmak beni de mutlu ediyor. Emeğimle bir kadının mutlu olacağını düşünerek motive oluyorum” dedi.

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Tasarım çiçekleri ve hediyelik ürünleri ile stantta yer alan Ezo Yaralı “Ezo çiçek evi olarak buradayım. Bir çiçekçi mağazam var. Burada da kadınlar gününde kadınlara en güzel tasarımlarla eşlik etmek için bulunuyorum. Kadının gücü toplumu yaratır, kadının gülüşü dünyaya baharı getirir. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” Dedi. 

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Stanttan alacağı kazancını sokak hayvanlarına harcayacağını belirten stil danışmanı Zeynep Çoban “Stil danışmanıyım giyim aksesuar takı mağazam var. Stantlardaki gelirimi tedavi ettirdiğim ve sokakta beslediğim canlara sokak hayvanlarına harcıyorum. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Kadınlar bana göre bir güne sığdırılmamalı, kadınların her günü özel çünkü. Bir kadın aynı anda üretken, çalışkan, emekçi, anne, eş, evlat, her şey bence. Bir kadının bu yüzden her gün kadınlar günü. Kadınlar günümüz kutlu olsun.” Şeklinde dile getirdi. 

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Bir annenin mutluluğunda gizlidir evladına alınan bir hediye diyerek çocuk kıyafeti satışıyla stantta yer alan Gözde ve Zeynep Hanım ise “Ben Gözde Onar Özkardeş. Boddikids firmasının sahibesiyim. Yıllardır hayalim olan butiğimi 1,5 yıl önce aktifleştirdim, Trendyol, Instagram, Dolap, Gardrops ve Shopier gibi çeşitli kanallardan satışımı yapıyorum… Bu platformların yanı sıra 4-10 Mart arasında Forum Kayseri alışveriş merkezinde siz değerli ziyaretçilerimiz için bir çok kadın girişimci arkadaşımla birlikte stant açmış bulunmaktayım. Ziyaretleriniz ve desteğiniz bizi onurlandıracaktır.  Kadın kadının kurdu değil de yurdu olduğunu göstermek amacıyla aynı sektörden arkadaşım Zeynep’le birlikte ortak bir stant açtık… Dilerim bütün kadınların birbirine destek olduğu ve kadınların her yerde her alanda var olduğu nice kadınlar günü geçirelim.” Şeklinde dile getirdi. Zeynep Hanım ise “ Ben Zeynep Yüksel. İntagram üzerinden @papatyababy sayfası ile satış yapıyorum. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Çocuk kıyafetleri ile buradayız çünkü bir annenin mutluluğunda gizlidir evladına alınan bir hediye.” Dedi. 

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Doğal taşlardan tasarımları ve özel tasarımlar yapan Betül Şapçı ise “58 yaşındayım tasarım yapmaya geç yaşta başladım. Özel tasarımlar yapıyorum. Üretmenin yaşı yok her kadın üretmeli ve hayatın içinde olmalı. Kadınlar değer görmeli kadınlar günümüz kutlu olsun.” Dedi. 

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Karayiğit Kuyumculuk olarak stant açan Rabia Karayiğit ise “İsmin Rabia Karayiğit. Karayiğit Kuyumculuk olarak burada bulunuyorum. Kaliteyi ucuza, ucuz olanı ise daha kaliteli sunmaya sözümüz olduğu için buradayız. Değerli bir hediye kadınlara kendilerini daha değerli hissettirecektir. Kadınlar çiçektir çiçekleri soldurmayalım.” Dedi.

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Doğal taşlardan takı tasarlayan Hörmet İder “ İsmim Hörmet İder. Doğal taşları birbiriyle kombinleyerek Senaider.tr’de satışa sunuyorum. Hepimiz birer inci tanesi kadar değerli ve özeliz 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasıyız.” Şeklinde dile getirdi. 

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
El yapımı mumları ile stant açan Nur Çadırcıoğlu ise “ Mum yapmakta her iş kolu gibi emek ve özen istiyor. Mumlarım fabrikasyon değil tamamen el yapımı ürünlerdir. Ürünlerimi %100 soya waxtan yapıyorum. Bu yüzden kimyasal değil tamamen doğal mumlardır. İnsan sağlığı açısından tehlike arz etmez ve doğaya zarar vermez. Ürünlerimin hepsini müşterilerimin istekleri doğrultusunda renk ve koku seçenekleriyle yapıyorum. İşimi çok severek yapıyorum. Bence bu da doğru kitleye ulaşmamda bana yardımcı oluyor. Başladığım günden bu yana hep olumlu dönüşler aldım. Beni en çokta teşvik eden bu oldu. Daha büyük kitlelere ulaşmak, evlerinizin bir köşesinde olmak, hediye kutularınızın içinde bulunmak dileğiyle kadınlar günümüz kutlu olsun.” Dedi.

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…
Bijuteri stantı ile Fatma Erdoğan ise “Fatmasi mağazasının sahibesiyim. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 8 Mart Çalışan, başaran, enerjisi yüksek güçlü, emekçi, dirençli bütün kadınlarımızın günü kutlu olsun.” Dedi.

Girişimci Kadınlar Kadınlar Günü İçin Çalışıyor…

Birbirinden farklı takıları ile stant açan Zeynep hanım ise “Ben Zeynep Seda Özköse Zeze Takı Dünyası sahibesiyim. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Kadın her haliyle güzeldir. Bende Zeze Takı Dünyası olarak kadınların takılarıyla kendilerini daha özel hissetmelerinde katkım olduğu için gurur duyuyorum. Bu gün, kadınların toplumda karşılaştığı zorluklara, başarılarına ve katkılarına dikkat çekmek için bir fırsattır. Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyor ve daha güzel günler diliyorum.” Dedi.