Geri sayım başladı: 2 bin 392 kişi atanacak!

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 35 bin sağlık personelinin alınacağını söylemişti. Atama kadrolarına bir yenisi daha eklendi müjdeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Geri sayım başladı: 2 bin 392 kişi atanacak!

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli alınacağını duyurmuştu. Bir müjde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş verdi. Göktaş kamu kurumlarına 2 bin 392 engelli vatandaşın atamasının yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

LGS tam puan alan öğrencilerle bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamada bulundu. Göktaş,  engelli vatandaşların kamu kurumlarındaki istihdamına ilişkin önemli adımlar atıldığını belirtti.

Geri sayım başladı: 2 bin 392 kişi atanacak!

Buna ilişkin yapılacak 2 bin 392 engelli vatandaşın atamasıyla kamu kurumlarında çalışna engelli memur sayısı 68 bin 396 olacak.

Geri sayım başladı: 2 bin 392 kişi atanacak!

Kamu kurumlarında yeni kadrolar açılığını dile getiren Bakan Göktaş, 19 Şubat günü itibarıyla 2 bin 392 engelli vatandaşın atamasının yapılacağını, bu kapsamda kamuda çalışan engelli memur sayısının son 21 yılda 12 kat artacağını kaydetti.