Bakan'ın her paylaşımında 'Kayseri' var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin detayları kamuoyu ile paylaşıyor. Bakan Yerlikaya'nın neredeyse günlük paylaşımlarında 'Kayseri' dikkat çekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakan'ın her paylaşımında 'Kayseri' var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, KISKAÇ, SİBERGÖZ, KAHRAMANLAR, KAFES, BOZDOĞAN gibi operasyonların detaylarını kamuoyu iyle paylaşıyor. Bu kapsamda Kayseri'de gerçekleştirilen faaliyetler de dikkat çekiyor.

Bakan Yerlikaya bugün yine paylaştığı Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak 16 ilde düzenlenen operasyonlar arasında yine Kayseri'de yer alıyor. 

BOZDOĞAN-2 operasyonlarında 16 ilde eş zamanlı düzenlenen oparesyonda 120 şüpheli yakalandı.

Yerlikaya, ülkenin huzuru için teröristlere göz açtırmayacaklarını belirterek mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerince Afyon, Ankara, Aydın, Bingöl, Hakkari, Hatay, İzmir, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Tunceli’de BOZDOĞAN-2 operasyonları düzenlendi.

Bakan Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren, 

İllegal sokak eylemlerine katılan ve milis/işbirlikçi olduklarına dair haklarında bilgiler elde edinilen, 

Terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 120 şüpheli yakalandığını operasyonlar sonucu,

Ruhsatsız tabancalara ve Çok sayıda dijital materyale el konulduğunu bildirdi.