Erva spor okullarının gurur şarkısı: Cevherlerin marşı!

Kayseri Valiliği öncülüğünde başlatılan Erva spor okulları projesi gittikçe büyüyor. Her mahalleye açılan spor okulları büyürken gelişmeyi de ihmal etmiyor. Sporcu gençler bu kapsamda spor okullarına özel şarkı besteledi. Vali Gökmen Çiçek şarkıyı duygulu sözlerle paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erva spor okullarının gurur şarkısı: Cevherlerin marşı!

     Kayseri Valiliği öncülüğünde başlarılan ve çeşitli kurum ve kuruluşların desteğiyle her mahalleye açılan spor okulları gittikçe büyüyor. Açılması beklenen spor okulları da hizmete girmeyi bekliyor. Bu şekilde kente yayılan spor okulları bünyesindeki gençler sporla gelişirken zararlı maddelerden de uzak kalması yetkilieri memnun ediyor.

Erva spor okulları meyvelerini vermeye devam ediyor. Her mahalleye spor okulu kurulması için yapılan çalışmalarda şu ana kadar Kayseri'de 20 mahallede 20 spor okulu açıldı. 

 Açılması beklenen 4 ilçelerde, 4 de mahallelerde olmak üzere toplamda 28 spor okulu sayısına ulaşıldı.   

Erva spor okullarının gurur şarkısı: Cevherlerin marşı!

Sporcu gençler Erva spor okulları için şarkı hazırlayıp klip çekti. Vali Gökmen Çiçek, ''Tebrikler gençler sizlerle gurur duyuyoruz sayenizde Erva Spor Okulları’mızın marş tadında bir şarkısı var artık.'' dedi. 

Vali Çiçek, şehirde en çok üzerinde durduğu ''uyuşturucuyla mücadele'' kapsamında spor okullarına gençlerin kazandırılmasını oldukça önemsiyor.

Çiçek yaptığı paylaşımlarla spor okullarının önemini ve uyuşturucuyu Kayseri'de bitireceğini kararlılıkla vurguluyor.