Kayseri'de spor okullarında devrim!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri'nin birçok ilçesine spor okulu yapıldığını ve yeni okullarında açılışa hazır geldiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de spor okullarında devrim!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri'nin her ilçesine ve mahallesine spor okulları açarak gençleri sporla buluşturma vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayarak, yapılan spor okullarının açılışa hazır hale getirildiğini duyurdu.

Vali Çiçek'in ifadelerine göre, açılan spor okullarının tadilatları tamamlanmış ve açılışa hazır hale getirilmiş durumda. Bu projenin amacı, bütün spor okullarını resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör işletmeleriyle ilişkilendirerek kulüpleştirmek ve gençleri lisanslı sporcular haline getirerek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek olduğunun altını çizdi.

‘Gençlerimizi lisanslı sporcular haline getireceğiz’

Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gençlerin sporla buluşmalarını ve spor yapmalarını teşvik etmek adına önemli bir adım attıklarını belirtti. Paylaşımda; ‘Kayseri’nin her ilçesine ve her Mahallesi’ne Spor Okullari açarak gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Şu ana kadar 20 mahallede 20 Spor okulu açtık, 4 ilçeye ve 4 mahallemize açacağımız spor okullarının tadilatları bitirdik ve açılışa hazır hale getirdik. Böylece toplam 28 Spor Okulu sayısına şimdiden ulaştık. Bu projeyle amacımız bütün spor okullarımızın Resmî Kurumlar’ımız,  Sivil Toplum Kuruluşları’mız ve Müteşebbis oluşumlarla ilişkilendirerek kulüpleştirmek. Gençlerimizi lisanslı sporcular haline getirerek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek… Açılan Spor Okullarımız ve açıldıkları mahallerimizi gösteren listemiz artarak devam edecek…’

Vali Çiçek, Erdemlerimizle Varız (ErVa) projeleri desteği ile yapımı tamamlanan ve açılışa hazırlanan spor okullarının listesini de paylaştı.

Kayseri'de spor okullarında devrim!