Ertekin net konuştu!

Kayserispor'a verdiği destekle Kayserili sporseverlerin gönlünde taht kuran Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, X hesabından paylaşımda bulundu. Kayserispor Beşiktaş maçını Erciyes Anadolu Holding'in locasından izleyecek şanslı taraftarları paylaşan Ertekin, ' 'Unutma! Sen yoksan bir kişi eksiğiz' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ertekin net konuştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor’un bugün saat 20:00’de Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesinde paylaşımda bulundu.

Net ifadeler kullanan Ertekin, Kapalı Kale'nin gönderisini paylaşarak, ‘Unutma! Sen yoksan bir kişi eksiğiz’ dedi. Kayserispor’a verdiği büyük destekle taraftarın gönlünde taht kuran Ertekin, transfer tahtasının açılmasında önemli rol üstlenmişti. Takıma olan ilginin artması adına da birçok paylaşımda bulunan Ertekin, geçtiğimiz hafta Kayserispor – Beşiktaş maçını Erciyes Anadolu Holding’in locasından izleyecek sporseverler arasında çekiliş yapmıştı.

Ertekin, bu şanslı isimleri de açıkladı. Ertekin, yaptığı paylaşımda, ‘Kayserispor – Beşiktaş maçını Erciyes Anadolu Holding locasında izlemeye hak kazanan şanslı kişiler: @mst_demirci, @berkandncr38, @ocegram, @samii.topuzzz, @bekiracun ve @mustafa_krkmz_’ olarak açıkladı.