Ertekin'den Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken paylaşım: Bugünün linç yiyeni de ben olayım…

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kayserispor – Konyaspor maçı öncesinde sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 'Bugünün linç yiyeni de ben olayım' diyen Ertekin'in açıklamalarının detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ertekin'den Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken paylaşım: Bugünün linç yiyeni de ben olayım…

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin Kayserispor – Konyaspor maçı öncesi sosyal medya hesabında ‘Bugünün linç yiyeni de ben olayım’ sözleriyle dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Ertekin, Kayserispor’a kentin sahip çıkmadığını ifade ederek; ‘Kayserispor şehrimizin en önemli markası, sosyalleştiğimiz, duygu birliği yaşadığımız, maçlarını iple çektiğimiz bir başka sevdamız. Kayserispor’a başta Özhaseki bakan, Hulusi paşa, Baki vekil, Memduh başkan yani 3-5 siyasetçi, Vali bey ve 2-3 sanayici sahip çıkıyor. Ve her maç yağmur çamur, deplasman iç saha demeden takımın yanında olan Ahmet Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale sahip çıkıyor’ ifadelerinde bulundu.

Ertekin'den Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken paylaşım: Bugünün linç yiyeni de ben olayım…

Nüfusu 1 milyondan fazla olan şehirde sezonun belki de en önemli maçı olan Konyaspor maçında tribünü dolduramama kaygısı yaşandığını ifade eden Ertekin; ‘Bizim bu hafta yaşamamız gereken kaygı stadın kapasitesinin üstünde talep var bu taraftarı nasıl içeri sokacağız olmalıydı’ ifadeleri ile sitemde bulundu.

Süper Ligde olmanın kıymetinin bilinmediğini söyleyen Ertekin; ‘Bursa’ya, Eskişehir’e, Sakarya’ya, Kocaeli’ne, Ordu’ya bakalım. Ve süper ligde olmanın kıymetini daha iyi anlayalım. Bu memleket değerlerinin kıymetini öldükten sonra anlar deniliyor ya, biz Kayserisporumuza alt lige düşmeden hak ettiği değeri verip sahiplenelim. Şimdi cumartesi tribünleri doldurma vakti. Haydi. Yer sarı gök kırmızı olsun. Haydi. En büyük Kayseri diye yer gök inlesin. Haydi’ diyerek vatandaşlardan tribünleri doldurmalarını beklediğini söyledi.