Ersoy, Pazar gününe dikkat çekti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Seyit Demirezen ve yerel yöneticiler, Devlet Bahçeli'nin direktifleriyle Bölge İstişare Toplantısı öncesi toplantı yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Ersoy, Pazar gününe dikkat çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Parti teşkilatlarıyla birlikte, Genel Başkanları ve ‘Kıymetli Lider’ olarak nitelendirdiği Devlet Bahçeli'nin direktifleri yılda bir düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı için hazırlıklarını tataladı. Yoğun katılımın beklendiği MHP'nin buluşması için seferber olundu.
Ersoy ve parti teşkilatları, Seyit Demirezen'in yönetiminde İl Başkanlığı ekibiyle birlikte İl binasında buluştu. Kadir Has Kongre Merkezi'nde 15 Ekim Pazar günü saat 13:00'da yapılacak olan Bölge İstişare Toplantısı öncesinde düzenlenen hazırlık toplantısında, alınacak önlemler ve etkinliğe dair ayrıntılar konuşuldu.

Ersoy, Pazar gününe dikkat çekti

Ersoy, ‘Kıymetli Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yarın saat 13:00’da Sevdamız Kayserimizde, Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Bölge İstişare Toplantısı hazırlıkları için birbirinden değerli İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile İl Başkanımız Seyit Demirezen öncülüğünde toplantımızı gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle yarın için hazırız. Teşkilatlar Liderinin emrinde dimdik ayakta… Varolsun Teşkilatlarımız’ ifadelerini kullandı.