Erhan Çelik Kumsmall AVM'ye sallayınca Gazeteci Osman Çiftci sert eleştirdi!

Gazeteci Osman Çiftçi, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik'i Kumsmall AVM'ye yönelik yaptığı açıklama sonucu eleştiri yağmuruna tuttu. Kayseri OSB Fuar Merkezi İşletmeciliği görevini devralan Erhan Çelik, mobilya fuarı devam ederken yaptığı açıklama ile okları üzerine çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Erhan Çelik Kumsmall AVM'ye sallayınca Gazeteci Osman Çiftci sert eleştirdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci Osman Çiftçi, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik'i Kumsmall AVM'ye yönelik yaptığı açıklama sonucu eleştiri yağmuruna tuttu. 

Nobel Expo tarafından Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı devam ediyor. Erhan Çelik Kayseri OSB Fuar Merkezi İşletmeciliği görevini devralmıştı. Fuar merkezinde mobilya fuarı devam ederken, Çelik yaptığı açıklama ile okları üzerine çekti.

Erhan Çelik Kumsmall AVM'ye sallayınca Gazeteci Osman Çiftci sert eleştirdi!

Gazetemiz ortaklarından Osman Çiftçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; OSB Fuar Merkezi'nin Kayseri'ye, şehrin mobilyacılarına ve sanayicilerine hizmet etmesi için Tahir Nursaçan tarafından kazandırıldığını vurguladı.

Kayseri'yi tanımayan, bilmeyen...

Erhan Çelik'in Kayseri'yi tanımadığının göstergesi olarak Kumsmall AVM'ye ilişkin yaptığı açıklamayı öne süren Çiftçi, fuar işletmesinin kendisine verilmemesi gerektiğini şu sözlerle savundu: "Fuar merkezinde Mobilya Fuarı yapmaya çalışan zatı muhterem fuar katılımcılarının uçak ve konaklama masraflarını (?) yıkmaya çalıştığı Kumsmall AVM'den umduğunu bulamayınca fuar merkezinin işletmesinin neden aslında kendisine verilmemesi gerektiğini ortaya koyan bir açıklama yapmış…"

Pes doğrusu...

Gazeteci Çiftçi, OSB Fuar Merkezi'ni işleten Çelik'in; fuar katılımcılarının uçak ve konaklama masraflarını karşılamasını talep ettiğini, umduğunu bulamayınca da yapmış olduğu; "İsmini, yaptığı konserler gibi müşteri bulmak için düzenlenen enteresan farklı etkinliklerle duyduğum, sonradan bir mobilya AVM’si olduğunu öğrendiğim…” açıklamasını hedefine aldı.

Kayseri'de mobilya fuarı düzenleyen Çelik'in yaptığı açıklamayı kinayeli bir söylemle eleştiren Çiftçi; "Bu şehirde mobilya fuarı düzenleyeceksin bu şehrin değil, Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en büyük mobilya karma AVM’sini bir başka deyişle Kayseri’nin 365 gün açık mobilya fuarını güya küçük göreceksin. Pes doğrusu…" diyerek tepkisini ortaya koydu.