Erhan Çelik bakın Kumsmall'u neden topa tutmuş?

Gazeteci Osman Çiftçi geçtiğimiz günlerde Kayseri OSB Fuar Merkezi İşletmeciliği görevini devralan Erhan Çelik'i Kumsmall AVM'ye yönelik yaptığı açıklamalarından ötürü sert eleştirmişti. Çelik'in AVM'ye ilişkin açıklamalarının nedenini açıklayan Çiftci, Kayseri ahalisine de önerilerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Erhan Çelik bakın Kumsmall'u neden topa tutmuş?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci Osman Çiftçi, geçtiğimiz günlerde Kayseri OSB Fuar Merkezi İşletmeciliği görevini devralan Erhan Çelik'i Kumsmall AVM'ye yönelik yaptığı açıklamalarından ötürü sert bir dille eleştirmişti. Gazeteci Çiftci, Erhan Çelik'in AVM'ye yönelik açıklamasının nedenini açıklarken 'Kayseri ahalisi'ne de önerilerde bulundu.

Çelik hakkında, 'Kayseri OSB'nin Fuar Merkezi'nde Kayseri Mobilya Fuarı düzenlemeye çalışan' ifadesini kullanan Çiftçi; Kayseri’nin 365 gün açık mobilya fuarı olan Avrupa’nın en büyük mobilya karma AVM’si Kumsmall'a yönelik Çelik'in saldırgan ifadelerini, fuar katılımcılarının uçak ve konaklama masraflarını (?) AVM’ye yıkamamasıyla ilişkilendirerek, çirkin bir üslup takındığını vurguluyor.

Erhan Çelik 3 milyon TL'yi alamayınca...

Çelik'in basın açıklamasına yönelik detaylara ulaştığını söyleyen gazeteci Çiftci, paylaşımında öneriler sundu. Çelik'in bir kez gittiğini söylediği AVM'ye 3 kere gittiğini aktaran Çiftci, 3 rakamını not edin dedi ve Kumsmall AVM'den 3 milyon TL tutarında bir para istediğini, ancak alamadığını öne sürerken,  AVM'ye yönelik eleştirilerin temelinde alınamayan 3 milyon TL olduğununun altını çizdi. 

Kayseri ahalisine 2 öneri!

'Bu fuar merkezi Kayseri sanayicisi ve mobilyacısı bunları yaşasın diye mi yapıldı?' diyerek sitemini dile getiren Gazeteci Çiftci; Kayseri ahalisine önerilerini 2 madde halinde sıraladı. İlk önerisinde; 'Tahir Nursaçan tarafından Kayseri'ye kazandırılmış olan Kayseri OSB fuar merkezini Kayseri'nin mobilya AVM'sini dolayısıyla Kayseri'nin mobilyacılarını hor gören kişilere yem etmeyelim' dedi.

İkinci öneri olarak ise koskoca Kayseri'de kendi fuar şirketimizi kurup fuarlarımızı kendimiz yapalım diyen Çiftci, bir de çağrıda bulunarak; 'İnegöl'de bile mobilya fuarları kendi kurdukları fuar şirketi ile yapılırken; Kayseri OSB, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Mobilyacılar Odası, KAYMOS gibi kuruluşların katılımıyla kendi fuarımızı kendimiz yapalım' çözüm önerisinde bulundu.