Erdoğan'dan gençlere seçim vaadi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere seçim vaadi olarak sunduğu cep telefonu ve bilgisayar desteğine ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erdoğan'dan gençlere seçim vaadi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere  seçim vaadi olarak sunduğu cep telefonu ve bilgisayar desteğine ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, piyasa satış değeri 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 lira destek verileceğini söyledi.

Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinde gençlere "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak, aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz." şeklinde vaadde bulunmuştu. 

Erdoğan'dan gençlere seçim vaadi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise 1 ay kadar önce çalışmaların sürdüğünü 15 model üzerinde çalışma yapıldığını kamuoyuna aktarmıştı.

Erdoğan'dan gençlere seçim vaadi açıklaması!

Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin, "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz." dedi.