Erciyes'in bu görüntüsü dikkat çekti!

Kış turizminin gözde mekanlarından Erciyes Dağı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kayak merkezi sosyal medya hesabından paylaşılan bu görüntüler ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'in bu görüntüsü dikkat çekti!

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Erciyes Dağı yerli yabancı bir çok turistin yanı sıra ünlü sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapıyor. Bu sezonu da dolu dolu geçiren Erciyes Kayak Merkezi’nin sosyal medya hesabından paylaşılan Erciyes’in bir günlük hareketliliği dikkat çekti.

Sosyal medyada Erciyes Kayak Merkezinden hızlandırılmış şekilde paylaşılan görüntülerde gün doğumundan akşam vaktine kadar olan hareketlilik gözler önüne serildi. Kayakseverlerin pislerdeki akışı, gün içerisinde yoğunlaşan trafik ve devam eden aktiviteler izleyiciyle buluşuyor.

Erciyes'in bu görüntüsü dikkat çekti!

Kış mevsiminde kayak tutkunlarının uğrak noktası haline gelen Erciyes bu sezon da adından söz ettiriyor. Kış festivalleri ve etkinliklerde ön plana çıkan Erciyes’te bu haftasonu ''Erciyes’te Şenlik Var'' başlıklı etkinlik düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte Cumartesi günü dolu dolu geçti.

Erciyes'in bu görüntüsü dikkat çekti!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla sosyal hizmetler kurum bakımında kalan 40 öğrenci ve vatandaşlar için Spor A.Ş.’nin düzenlediği ''Erciyes’te Şenlik Var'' isimli etkinlikle spor aktiviteleri yapılarak kar voleybolu maçı yapıldı.

Erciyes'in bu görüntüsü dikkat çekti!

Öte yandan Erciyes Kayak Merkezi, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye’ye 8,9 ve 10 Mart’ta ev sahipliği yapacak.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin destekleriyle Türkiye’de ilk kez Erciyes'te gerçekleştirilecek Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye’de dünyanın en iyi snowcross sporcuları kış sporu tutkunlarına heyecan ve rekabet dolu bir şampiyona yaşatacak.

Erciyes'in bu görüntüsü dikkat çekti!

Bu özel günde ünlü sanatçı Ferhat Göçer ve İrem Derici de sahne alacak.