Erciyes İçin B Planı Hazır

Erciyes Kayak Merkezinde, yapay kar makineleri kayak sezonunun zamanında açılması için harıl harıl çalışıyor. Kayseri Anadolu Haber'e özel açıklamalarda bulunan Veysel Değirmenci, kayakseverlere müjdeli haberler verdi. Tüm detaylar Kayseri haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes İçin B Planı Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın sayılı Kayak Merkezlerinden biri olan Erciyes’te hummalı bir çalışma var. 
Erciyes Kayak Merkezinde, beklenen doğal kar yağışının gecikmesi üzerine b planı devreye girdi. Kayak merkezindekinde yapay kar makineleri, kayak sezonunun zamanında açılması için aralıksız çalışıyor.
Kayseri Anadolu Haber'e özel açıklamalarda bulunan Veysel Değirmenci, Erciyes Kayak Merkezi'nin kısa bir zamanda açılacağının müjdesini vererek, ‘Erciyes kayak merkezinde gece gündüz devam eden çalışmalar sayesinde tekir kapı kayak pistinde kar üretimi yapılıyor. Bu çabalar, kısa süre içinde sezonun açılmasına olanak tanıyacak. Tüm kayakseverleri ağırlamaya hazırız’ dedi.

Erciyes İçin B Planı Hazır

Turizmciler ve oteller de bu gelişmelerden memnun durumda. Yılbaşına yapılan rezervasyonların arttığı öğrenildi. Değirmenci, kayak severlere müjdeli haberler verdi ve Erciyes Kayak Merkezinin her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı turistleri kısa zamanda ağırlanacağını söyledi.