Erciyes AŞ'den önemli duyuru!

Erciyes Kayak Merkezi önemli bir duyuru yayımladı. Kayseri turizminin gözde yerlerinden biri olan Erciyes Dağı ile ilgili bu önemli duyuru ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes AŞ'den önemli duyuru!

Erciyes Kayak Merkezi önemli bir duyuru yayımladı. Kayseri turizminin gözde yerlerinden biri olan Erciyes Dağı ile ilgili bu önemli duyuru Kayseri Anadolu Haber'de...

Gözde kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı yerli yabancı turistlerin kışın uğrak noktası oluyor. Bu mevsimin ilk karı da geçtiğimiz günlerde Erciyes Dağı'na yağdı. Turizmciler yağışın giderek artmasını ve bu sezonun da hareketli geçmesini iple çekiyor.

Erciyes Dağı sadece kışın değil diğer mevsimlerde de açık havada yüksek rakımda vatandaşların piknik yaptığı bir doğal güzellik olarak ön plana çıkıyor.

Erciyes AŞ'den önemli duyuru!

Erciyes Kayak Merkezi yetkilieri de Hacılar Gondol tesisi'nin Pazartesi (9 Ekim), Tekir Gondol tesisi ise Salı (10 Ekim) günleri bakım çalışmaları nedeniye hizmet vermeyeceğini duyurdu.

Bakım çalışmaları tesisin güvenliği ve performansı için rutin olarak yapılıyor. Bu süreçde Kayseri, farklı iller veya ülke dışından misafirlerin güvenliği ön planda tutuluyor.