Erciyes Anadolu Holding'de Heyecanlı Bekleyiş

1957 de Kayseri'de kurulan Türkiye'nin en önemli firmalarından Erciyes Anadolu Holding için merakla beklenen satışta ilk ihale bugün gerçekleşecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding'de Heyecanlı Bekleyiş

Erciyes Anadolu Holdingin satış süreci ile ilgili merak edilen tüm gelişmelerin cevap bulacağı bugün için, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki ‘satış sürecinin profesyonelce ve şeffaf bir şekilde yürütüleceğini’ ifade etmişti. 

15 Ocak Pazartesi günü ilk adımı atılan satış sürecine yönelik sosyal medya hesabından paylaşım yapan CEO Ertekin, 2019 yılında Bursa da kurulan Weaver Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin satışa çıkacak ilk firma olacağını açıklamıştı. 

Holding bünyesinde satışa çıkacak diğer firmalar ise Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elda Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Vellteks Kumaş Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak açıklandı.

İhale bugün, saat 14.00'te kapalı zarf ile verilen tekliflerin açılmasını müteakiben açık arttırma usulüyle gerçekleştirilecek.

Firmaya ait diğer ihale bilgileri ise şu şekilde;

Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi - 08,03,2024 - Saat: 14.00
Elda Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi - 12.03.2024 - Saat: 14.00
Vellteks Kumaş Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Saat – 13.03.2024 – Saat: 14.00