En riskli Yahyalı

Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne araç hibe töreninde konuşan İl Sağlık Müdür Ali Ramazan Benli, Yahyalı 'nın ilde en riskli ilçe olduğunu belirterek, vatandaşları tedbirlere uymaları konusunda uyardı.

En riskli Yahyalı

Dedeman Madencilik hibe edilen aracın teslimi için Yahyalı İlçe Sağlık Müdürlüğü 'ne teslim edilen araç için tören düzenlendi. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Benli, Kayseri ve Yahyalı 'daki vaka sayılarıyla ilgili açıklamada bulundu. Halihazırda Kayseri 'de vaka sayısı en yüksek olan Yahyalı olduğunun altını çizen Benli, "Buradan vereceğim en önemli mesaj eğer işimiz yoksa Yahyalı’da 10 gün evden çıkmayalım. Şu an Kayseri’nin en riskli ilçesi Yahyalı. Geçen hafta göre ilçemizde vaka sayısı yüzde 400 artmış durumda." dedi.

Törende konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, “Maalesef son günler ilimizde ve ilçemizde vaka sayıları giderek yükseliyor. İlçe olarak kırmızı gruba girmiş bulunmaktayız. Maske, mesafe ve hijyen konusuna lütfen dikkat edelim. Bu sıkıntılı günlerimizde Dedeman Ailesi’nden araç ricasında bulunduk. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Yahyalı’da biz doyuyoruz, doyduğumuz yerle ödeşmeliyiz dediler ve araç hibesinde bulundular.” diye konuştu.

Yahyalı Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen araç teslim törenine Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Ramazan Benli, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, MHP İlçe Başkanı Nebi Akkuş, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kurumsal Haber