Emekliler dikkat - 3 bin TL verilecek!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir haber geldi. Emekli maaşı alan tüm emeklilere 3 bin TL verilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Emekliler dikkat - 3 bin TL verilecek!

Emekli vatandaşlar kendilerine özel düzenlenen kampanyaları merakla takip ediyor. Bu kapsamda milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir haber geldi. Emekli maaşı alan tüm emeklilere 3 bin TL verileceği duyuruldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Emekliler dikkat - 3 bin TL verilecek!

Halkbank emekli maaşını taşıyanlara özel kampanyasını açıkladı. Kampanyaya göre, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak olan müşterilerle, maaşını Halkbank’a taşıyacak emekliler 3 bin TL kazanacak.

Kampanya kapsamında emekliler Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında dilediği sektörde ve tüm banka POS’larında yapacakları aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara verilecek.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarının en fazla 3 bin TL olması gerekiyor.

Nasıl faydalanabilirim?

Halkbank’tan yapılan açıklamaya göre, ilk emekli maaşını Halkbank’tan alacak olan veya maaşını taşıyacak olan emeklilerin kampanyadan faydalanabilmesi için Paraf Mobil Uygulaması size özel alanından kampanyaya katılması ya da “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermesi yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecek.