Elitaş'ın kayınbabası 'Bozkurt işareti' yaptı!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın kayınbabası Kayserili İş insanı Osman Ulubaş, kendi adını taşıyan okulun temel atma töreninde bozkurt işareti yaparak dikkatleri üzerine çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Elitaş'ın kayınbabası 'Bozkurt işareti' yaptı!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın kayınbabası hayırsever iş insanı Osman Ulubaş, yaptırdığı ilkokul ve ortaokulun temel atma töreninde kürsüye çıkarak bozkurt işareti yaptı. Dikkatleri üzerine çeken Ulubaş, hayırlara devam edeceğini söyledi.

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Melikgazi Belediyesi ile hayırsever işadamı Osman Ulubaş’ın işbirliği ile hayata geçirilecek olan Osman Ulubaş İlkokul ve Ortaokulu Temel Atma Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve protokolün katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan temel atma töreninde kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Vekili hayırsever işadamı Osman Ulubaş, iki elini havaya kaldırarak bozkurt işareti yaptı. Bu hareketiyle dikkatleri üzerine çeken Ulubaş, hayır yapmaya devam edeceğini belirtti.