Elinde çeyrek altını olan yaşadı!

Hafta sonu altın piyasasında çeyrek altın adeta sınıra dayandı. Sürekli dalgalanma yaşayan gram altın, gündemden düşmüyordu. Ancak çeyrek altında yaşanan yukarı yönlü hareket yatırımcıyı şaşırttı. 22 Ekim güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Elinde çeyrek altını olan yaşadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın piyasasında iniş – çıkışlar devam ederken, yatırımcının gözü çeyrek altında. Ortadoğu’da gerilim yükseldikçe altın fiyatları yükseliş yaşadı. Yatırımcılar son zamanlarda üst üste yükseliş yaşayan gram altına yönelmişti. Ancak çeyrek altın bugünkü güncel fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü Ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcısı için dikkat etmesi gereken bir süreç diyerek güncel fiyatlar hakkında şöyle yorum yaptı: ‘Altının ons fiyatı 1.980 dolar, altının gram fiyatı 1.856 liraya yükseldi. Ons altın son 13 haftanın en yüksek, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. 1.980 dolar direncinin yukarısında 2 bin 10 dolar seviyesi var. Gram altın da ise 1.880 lira seviyesi. Buralardan geri çekilme, kâr satışları yaşanabilir. Altın yatırımcısının dikkat etmesi gereken bir süreç… Orta ve uzun vadede pozitif görünüm devam. Ancak kısa vadede geri çekilmesi mümkün.

İşte 22 Ekim Pazar Kayseri’de altın fiyatları

Gram altın
Alış: 1,781
Satış: 1,782

Çeyrek altın
Alış: 2,995
Satış: 3,038

Yarım altın
Alış: 6.009
Satış: 6.075

Cumhuriyet altın
Alış: 11.981
Satış: 12.100