Döviz Kurlarında Yeni Dalgalanma! - Bugün Ne Kadar Oldu?

Döviz kuru 2024 yılının başından bu yana kademeli olarak yükselişine devam ederken, Nisan ayının ilk haftası ise yatay seyirde ilerlemeye başladı. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 3 Nisan günce dolar ve Euro fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Döviz Kurlarında Yeni Dalgalanma! - Bugün Ne Kadar Oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yılın başından beri döviz kurlarında yaşanan kademeli yükseliş, ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gelişmelerin etkisiyle ivme kazanmıştı. Ancak, Nisan ayının ilk günlerinde döviz kurlarındaki bu yükseliş trendi duruldu ve piyasalar daha istikrarlı bir seyir izlemeye başladı.

Ekonomist İslam Memiş, baharın gelmesiyle birlikte ekonomik atmosferde olumlu bir hava hakim olduğunu belirtti. Kış ve soğuk havaların içe kapanık döneminin geride kaldığını ifade eden Memiş, iki bayram tatiliyle birlikte dışarıdaki para trafiğinin canlanacağını öngördü.

Memiş, ‘Bazı şeyler netleşti’ diyerek ekonomik ortamın belirsizliklerinin azaldığını belirtti. Bu hafta piyasalarda beklenen dalgalanmaların normal olduğunu ifade eden Memiş, ‘Bu yıl ile alakalı beklentimde hiçbir değişiklik yok. Trend ve yol aynı’ dedi.
Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

3 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 31,93
Satış: 32,38

Euro
Alış: 34,46
Satış: 34,47

Sterlin
Alış: 40,19
Satış: 40,20