Ersoy'dan Belgeli Yeni Açıklama - Hakkımız Olmasa İstemeyiz

Yerel seçimler sonrası Pınarbaşı'nda sular bir türlü durulmuyor. Olayla ilgili konuşan Vekil Ersoy'dan yeni bir açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy'dan Belgeli Yeni Açıklama - Hakkımız Olmasa İstemeyiz

Ülke genelinde yapılan yerel seçimlerin ardından Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde de oy tartışmaları sürmeye devam ediyor. Başkanlık seçimlerinin kıran kırana geçtiği ilçede Cumhuriyet Halk Partisi ile Milliyetçi Halk Partisi arasında yaşanan hak mücadelesi gündemden düşmüyor. 

Tarafların birbirine yönelttiği suçlamalara en son yanıt MHP Milletvekili Baki Ersoy’dan geldi. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in açıklamalarına Pınarbaşı’nda çekildiği iddia edilen görüntülerle yanıt veren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kaybetmeyi de bildiklerini ileri sürerek, ‘Böyle bir seçim kabul edilemez, her şey açık ortada iken hakkımızı elbette arayacağız. Hakkımız olmayan tek bir oyu dahi istemeyiz ama yapılan onlarca hukuksuzluğu da kabul etmemiz mümkün değildir. Partimiz olarak Sarız’da kaybettik, kazanan adayı tebrik ettik, başarılar diledik, âmâ kıymetli hemşerilerimiz Pınarbaşı İlçemizde seçimlerin sağlıklı koşullarda yapılmadığını belirtmek isterim ve tüm bu elimizdeki verileri sizlerle de paylaşmak isterim. Biz hukukun üstünlüğüne sonuna kadar inanıyor ve adaletin yerine mutlaka geleceğini düşünüyoruz.’ İfadelerini kullandı.