Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününe yatay seyirde ilerliyor. Altın fiyatlarındaki belirsizlik nedeniyle gram ve çeyrek altına talep daha da artıyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları yeni güne yatay seyirde başladı. Altının ons fiyatı, önceki günkü kapanış seviyesine yakın ilerliyor. Spot piyasalarda işlem gören altın fiyatlarında da belirgin bir değişim görülmedi. Ancak ekonomistler özellikle yaz aylarında yükselişin olabileceğini belirttiler.

Ekonomist İslam Memiş, baharın gelmesiyle birlikte ekonomik hareketliliğin artacağını ve piyasalarda olumlu bir hava beklendiğini belirtti. Memiş, kışın içe kapanık döneminin sona erdiğini ve baharla birlikte dışarıda para trafiğinin daha iyi olacağını ifade etti. Ayrıca, yerel seçimlerin kazasız belasız sonuçlandığını ve bu durumun piyasalarda belirsizliği azalttığını vurguladı.

Memiş, bu hafta piyasalarda bir miktar dalgalanma beklediğini ancak genel trendin ve yolun aynı olduğunu belirtti. Bu yılın ikinci çeyreğine değerli metallerin yükselişle başladığını ifade eden Memiş, bu yükselişte Federal Reserve'in faiz indirme olasılığı ve jeopolitik gerilimlerin etkili olduğunu söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 3 Nisan Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 2,337
Satış: 2,337

Çeyrek altın
Alış: 3,947
Satış: 4,185

Yarım altın
Alış: 7.845
Satış: 8.200

Cumhuriyet altın
Alış: 15.834
Satış: 16.327