Develi bu olayla sarsıldı - Kayseri Haberi

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde hayvan katliamı yaşandı. Bir şahıs, iki köpeği tüfeğiyle vurdu. Bu olay sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. M.A, isimli şahıs olayın ardından gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Develi bu olayla sarsıldı - Kayseri Haberi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi İlçesi Gazi Mahallesinde vicdanları sızlatan bir olay meydana geldi. M.A isimli bir şahıs iki köpeğini  tüfeğiyle acımasızca vurdu. Hayvan katliamı, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir video ile gün yüzüne çıktı. Olaya anında müdahale geldi. Kayseri Valiliği, şüpheli M.A'nın kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
Kayseri Valiliği, 'Kayseri ili, Develi İlçesi Gazi Mahallesinde bir şahsın iki köpeği tüfekle vurduğu olaya ilişkin sosyal medya platformlarında bir videonun dolaşıma girdiği tespit edilmiştir. Bahse konu olayı gerçekleştiren M.A isimli şahıs gözaltına alınmış olup, adli ve idari süreç başlatılmıştır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ ifadelerine yer yer verdi.

Develi bu olayla sarsıldı - Kayseri Haberi

Yerel ve sosyal medya platformlarından bu vahşet geniş yankı buldu. Vatandaşlar, Hayvanlara yönelik şiddetlerin cezasız kalmamasını talep ederek, caydırıcı önlemler alınması adına talepte bulundu. 
Gelişmeleri Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber portalımızdan takip edilebilirsiniz.