Çocukların yüzü gülecek! O filmin devamı geliyor

Çocukların yüzü gülecek. Pixar imzalı 'Ters Yüz' isimli animasyon filminin devamı geliyor. Fragman yayınlandı. Ters Yüz filminin devam serisinde hangi maceralar karşımıza çıkacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Çocukların yüzü gülecek! O filmin devamı geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oscar ödüllü animasyon filmi ‘Ters Yüz 2’ filminin fragmanı yayınlandı. Çocukların yüzü gülüyor.

Pixar ve Disney imzalı Oscar ödüllü "Ters Yüz 2" filminden yeni afiş ve fotoğraflar yayınlandı. Pete Docter ve Ronnie del Carmen tarafından yaratılan Ters Yüz’ün ilk filmi 2015’te vizyona girmişti. 175 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 857 milyon dolar gişe hasılatı ile büyük bir başarı elde etmişti.

Çocukların yüzü gülecek! O filmin devamı geliyor

Ters Yüz (Inside Out) yeni bir film ile film tutkunlarını ayrı bir macera ile selamlayacak. Geçen kasım ayında yayınlanan yapımdan yeni afiş ve tanıtım paylaşıldı.

Başarılı bir işletmeyi yöneten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti isimli karakterlerinin yanına yeni bir duygu olan Kaygı’nın eklendiği Insıde Out’ta Üzüntü karakterine 9 yıl sonra tekrardan başarılı oyuncu Gupse Özay seslendirecek.

Ters Yüz filminin ilk sezonunda henüz küçük bir kız çocuğu Riley, duygularla başa çıkmanın güçlükleriyle tanışmıştı. Bu sezon da Riley’yi daha zorlu bir sınav olan ergenlik dönemi bekliyor.

Film, 14 Haziran'da vizyona girecek. Şimdiden iyi seyirler!