CHP'den Yeni Açıklama - Pınarbaşı Halkı Hesabını Soracak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Pınarbaşı yerel seçimleri ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Tehdit ve şantajla oy toplamaya çalıyorsunuz iddiasıyle 'Pınarbaşı halkı seçimde hesabını soracak' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

CHP'den Yeni Açıklama - Pınarbaşı Halkı Hesabını Soracak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Pınarbaşı yerel seçimleri ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Tehdit ve şantajla oy toplamaya çalıyorsunuz iddiasıyle 'Pınarbaşı halkı seçimde hesabını soracak' dedi. 

Yıldırım, ilçede dönen oyunların birçoğunu biliyoruz kulağımıza geliyor ifadeleriyle, 'Tehdit, şantaj, darp ile oy toplamaya çalışıyorsunuz ve en iyi yaptığınız işlerden biri olan ayrıştırma ve kutuplaştırmaya yönelik çalışmalarınızı seçim döneminde sahaya yansıtarak oy almaya çalışıyorsunuz. Fakat biliyoruz ki Pınarbaşı halkı merttir, cesurdur, bu tehditlerin hiç birine boyun eğmez' dedi. 

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yıldırım, 'Bu topraklarda Avşarı, Çerkezi, Alevisi, Kürdü, Türkü yüzlerce yıldır birlik beraberlik içerisinde yaşamaktadır. Bugün geldiğimiz noktada rantları ve koltukları için Pınarbaşı ilçemizi ayrımcılık yaparak bölmek parçalamak istemektedirler. Milliyetçilik adı altında yaptıkları çalışmada vatandaşlarımız bizleri partimizi artık tanıyor ve biliyor. Bizim milliyetçiliğimizi Yanlışlara dur dediği için katledilen Sinan Ateş in kıymetli  yavrusu Zeynep'e sorabilirler, bizim milliyetçiliğimizi Kıbrıs'ın Beşparmak dağlarına bakıp görebilirler' dedi.

'Artık yeter' diyen Yıldırım, 'Vatandaşlarımız sizin yalanlarınıza çevirdiğiniz oyunların hiç birine inanmıyor. 2 Haziran'da yapılacak olan seçimde Pınarbaşı halkı bu zamana kadar yaptıklarınızın ve zulümlerinizin hesabını sandıkta soracaktır' ifadelerinde bulundu.