MAZLUMDER'den ilçelere çıkarma!

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER)'in insan hakları seminerleri ilçelerde devam ediyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

MAZLUMDER'den ilçelere çıkarma!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş ve Başkan Yardımcısı Abdullah Kaya ile Avukat Sena Özdemir'den oluşan MAZLUMDER ekibi Yeşilhisar ve İncesu ilçelerini ziyaret ederek lise öğrencilerine seminer verdiler.

10 Mayıs Cuma günü öğleden önce Yeşilhisar’ı ziyaret eden MAZLUMDER ekibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ’a nezaket ziyaretinde bulundular. Daha sonra KAYMEK salonunda yüzlerce öğrencinin katıldığı seminere geçildi. Seminerde MAZLUMDER’in kuruluşu ve misyonunu anlatan sinevizyon gösteriminin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ ve MAZLUMDER şube başkanı Ahmet Taş birer selamlama konuşması yaptılar.

Programda insan hakları birinci, ikinci ve üçüncü kuşak hakları ve hakların kullanımı konusunda dikkatle takip edilen bir sunum yapan Avukat Abdullah Kaya sunum sonunda öğrencilerin sorduğu konu ile ilgili birbirinden değerli sorulara da ikna edici cevaplar verdi.

İnsan hakları sunumunun ardından programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ MAZLUMDER ekibine teşekkür etti. MAZLUMDER şube başkanı Taş’ta Yeşilhisar'da gördükleri ilgi ve programa katılımdan memnun kaldıklarını bildirdi, katkı sunanlara minnettar olduklarını bildirdi.

Yeşilhisar programını tamamlayan MAZLUMDER ekibi Milli Eğitim Müdürü Bozdağ ile birlikte Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yeşilhisar programını tamamlayan MAZLUMDER heyetinin ikinci durağı İncesu İlçesi oldu. Cuma namazı sonrası İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Malkoçoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunan Ahmet Taş ve Avukat Sena Özdemir'den oluşan MAZLUMDER ekibi müdür bey ile görüş alışverişinde bulundu. İncesu'daki insan hakları eğitimi sunumu belediye konferans salonunda yapıldı.

Salonu tamamen dolduran öğrencilerin coşku ile takip ettiği programın başında MAZLUMDER’in kuruluşu, ilk yılları ve misyonunu anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş ve Milli Eğitim Müdürü Osman Malkoçoğlu birer selamlama konuşması yaparak gösterilen ilgiye teşekkür ettiler.

Coşku ve dikkatle takip edilen programa görsel eşliğinde güzel bir sunum yapan Avukat Sena Özdemir hak, hukuk, adalet kavramları ile bu kavramların insan ve toplum hayatında hayat bulması, bunun için gösterilmesi gereken çabalar konusunda güzel izahatlarda bulundu daha sonra öğrencilerden gelen sorulara cevaplar verdi.

MAZLUMDER’in programından çok memnun kaldıklarını bildiren müdür Osman Malkoçoğlu, Ahmet Taş ve Avukat Sena Özdemir'e teşekkür etti. MAZLUMDER Şube Başkanı Taş da İncesu'da gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını bildirdi. Malkoçoğlu ve programa emek verenlere teşekkür etti.

MAZLUMDER'den dikkat çeken seminerler!MAZLUMDER'den dikkat çeken seminerler!MAZLUMDER'den dikkat çeken seminerler!MAZLUMDER'den dikkat çeken seminerler!MAZLUMDER'den dikkat çeken seminerler!