Çerkesler 3. kez Cemil Görücü dedi

Birleşik Kafkasya Derneği'nin 11. Genel Kurulu yapıldı. Yapılan oylama sonucu Cemil Görücü güven tazeleyerek 3. kez başkan seçildi.

Çerkesler 3. kez Cemil Görücü  dedi

Birleşik Kafkasya Derneği’nin  11. Genel Kurulu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 2 liste olarak gidilen seçimde Hikmet Baykaldı 174 oy alırken, Cemil Görücü 212 oy ile yeniden başkan seçildi.

Üyeler başkanlık yolunda 3. kez ipi göğüsleyen Görücü ile ilgili olarak, “Yaptığı faaliyetler ile göz dolduran, önceki dönemlere örnek olacak değerler ve gayrimenkuller kazandıran, Coğrafi İşaretli Çerkes Peyniri, anaokulu, düğün salonu, müze gibi büyük yatırımlara start veren, Avrupa Birliği’nden proje desteği alan, ezberleri bozan, gençlere önem veren, Çerkes toplumunu her platformda tanıtan, duyuran, kadın kollarının çalışmaları ile göz dolduran, diğer dernekler ile iletişimi güçlendiren, Kayseri’ye 16. Coğrafi İşareti kazandıran, geçmişi unutmayan, atavatanı ile iletişim kuran, Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü ile paydaş proje yapan, Kültür Bakanlığı Somut olmayan Kültürel Miras listesine çerkes peynirini ekleten, başarılı çalışmaları ile Çerkes toplumunda sevilen, bilinen, taktir edilen Cemil Görücü yeni dönemde hepimizden tam not aldı. Görücü’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Projeleri ve çalışmaları ile Çerkes toplumunun yakından tanıdığı sevdiği ve taktir ettiği, kişiliği, çalışkanlığı, güler yüzü ile başarılı çalışmalara devam etmesi için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerinde bulundular.

Başkan Görücü ise, “Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği  11. Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonuçlarına göre üçüncü kez  bize güvenerek beni ve yönetim kurulu üyelerimi seçen dernek üyelerine teşekkür eder, derneğimize ve camiamıza hayırlı uğurlu  olmasını dilerim.” dedi.

Çerkesler 3. kez Cemil Görücü  dedi
Çerkesler 3. kez Cemil Görücü  dedi
Çerkesler 3. kez Cemil Görücü  dedi
Çerkesler 3. kez Cemil Görücü  dedi