CEO Ertekin açıkladı! Bu bir rekor - Kayseri Haberi

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Hes Kablo'nun rekorunu sosyal medya hesabından tebrik ederek 2022 yılı İSO ilk 500 listesinde 17 KAYSO üyesi firma arasında ilk sırada yer alan firmanın ihracatta bir rekora ulaştığını vurguladı. İhracat rakamları ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

CEO Ertekin açıkladı! Bu bir rekor - Kayseri Haberi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Hes Kablo'nun rekorunu sosyal medya hesabından tebrik ederek; ihracatta 200 milyon doların üstüne çıkmayı başarmanın bir rekor olduğunu vurguladı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022' araştırma sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı.

CEO Ertekin açıkladı! Bu bir rekor... Kayseri Haber

Sonuçlara göre 2022 yılı İSO ilk 500 listesinde 17 KAYSO üyesi firma yer aldı. Listede HES Hacılar Elektrik San. ve Tic. A.Ş. ilk sırada yer aldı. 

İSO 500 sıralamasındaki yeri ile Kayseri bölgesindeki tüm sanayi kuruluşları arasında da birinciliği elde eden HES Kablo'ya bir tebrik de Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den geldi. 

CEO Ertekin; 'Kayseri’nin ve Kablo sektörünün lideri Hes Kablodan tarihi bir rekor daha. Hes Kablo 5 Ekim 2023 akşamı itibarı ile 201.667.786 USD ihracat rakamına ulaşarak 200 Milyon doların üstüne çıkmayı başardı. 10. Ay itibarı ile tarihinde ilk kez 200 milyon dolar ihracat  rakamına ulaşan Hes Kablo Genel Müdürümüz Bora Koç beyi ve tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ederim' ifadelerini kullandı.

CEO Ertekin açıkladı! Bu bir rekor... Kayseri Haber

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle;