Canlı yayında Kayserispor için şok sözler - Kayserili adam gündeme oturdu!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol'da programında geçtiğimiz yıl Kayserisporlu vatandaş canlı yayında Kayserispor ile ilgili söylediği sözlerle dikkat çekmişti. Dün oynananan Kayserispor-Trabzonspor maçından sonra bu görüntüler yeniden gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Canlı yayında Kayserispor için şok sözler - Kayserili adam gündeme oturdu!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol'da programında geçtiğimiz yıl Kayserisporlu vatandaş canlı yayında Kayserispor sevdası ile dikkatleri üzerine çekmişti. Boşanma için programa konuk olan Yaşar isimli vatandaş Kayserispor ve Trabzonspor karşılaşmasına yetişmesi gerektiğini söylemiş sunucu Esra Erol ile ikilinin arasında geçen diyalog çok konuşulmuştu. O anlar yeniden gündem oldu.

Yaşar isimli Kayserili vatandaş canlı yayında bir an önce Kayseri'ye dönmek istediğini söyledi. Esra Erol ise 'iş mi yoksa maçtan dolayı mı döneceksiniz?' diye sordu.

Hem iş hem de maç için dönmek istediğini belirten Yaşar isimli Kayserili vatandaş, Kayserispor ve Trabzonspor karşılaşmasının çok önemli olduğunu bu sebeple bir an önce dönmek istediğini söyledi.

Canlı yayında Kayserispor için şok sözler - Kayserili adam gündeme oturdu!

Sunucu Erol ise 'bu maçın sizin için önemi nedir?' diye sordu. Kayserili vatandaş ise 'Sevda' şeklinde cevap verdi.

Aldığı cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol, 'Hayatınızın en önemli dönüm noktasındasınız. Bir boşanma yaşayacaksınız ve diyorsunuz ki maç benim için çok önemli. Bu maç için boşanmayı birkaç gün erteler misiniz?' dedi.

Kayserili vatandaş ise evet cevabını vererek 'Pazartesi günü olur' dedi.

Erol insanların hayatında daha önemli şeyler olabileceğini bu nedenle bu maç yerine bir sonraki Kayserispor açına da gidebileceğini ifade etti.

Yaşar isimli vatandaş ise bu maçın önemli olduğunu, belki de kendisi maça katılamazsa Kayserispor'un yenilebileceğini, totemi olduğunu söyledi.

Erol, 'Kayserispor mu, evlilik mi?' sorusunu Kayserispor sevdalısı vatandaşa yönelttiğinde ise 'Kayserispor' cevabını aldı.