Büyükşehir'den personeline bilinçlendiren eğitim

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi birimlerinde çalışan personele yönelik 'İlk Yardım Eğitimleri' gerçekleştirildi.

Büyükşehir'den personeline bilinçlendiren eğitim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde çalışan personele yönelik “İlk Yardım Eğitimleri” gerçekleştirdi. Eğitimde personelin ilk yardım ile ilgili bilincinin artmasına yönelik önemli bilgiler aktarıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından belirli periyotlarla düzenlenen eğitim seminerleri tüm hızıyla sürüyor.

Büyükşehir'den personeline bilinçlendiren eğitim

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda personele kaza, yangın ve olası doğal afet durumlarında ilk müdahaleyi yapabilme kabiliyeti kazandırmak için ilk yardım eğitimleri verildi.

Büyükşehir Belediyesi personeline “İlk Yardım Eğitimleri” kapsamında öncelikle ilk yardım ile ilgili temel kavramların ardından kanamalar, yaralanmalar, kırık, çıkık ve burkulmalar, bayılma ve koma gibi kritik konu başlıkları işlendi.