Bütün Başkanlar Oraya Gidiyor!

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken, Belediye Başkanları esnaf ziyaretlerinin yanı sıra pazar yerlerine gitmeleri dikkatlerden kaçmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bütün Başkanlar Oraya Gidiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken, Belediye Başkanları esnaf ziyaretlerinin yanı sıra pazar yerlerine gitmeleri dikkatlerden kaçmadı. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile başlayan pazar ziyaretlerine, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve son olarak Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'da katıldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Mevlana Mahallesindeki Salı Pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek görüş ve isteklerini dinledi.

Bütün Başkanlar Oraya Gidiyor!

Başkan Yalçın, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz ve teşkilat mensuplarıyla beraber esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Yalçın’a ilgi yoğundu. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Yalçın, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken, vatandaşların hal ve hatırlarını sordu.

Bütün Başkanlar Oraya Gidiyor!

Hem pazar esnafının hem de vatandaşların görüş ve isteklerini dinleyen Başkan Yalçın, 'Mevlana Salı Pazarında bize yakın ilgi gösteren esnaf kardeşlerime ve değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde nice hayırlı güzel günler diliyorum' şeklinde değerlendirmede bulundu.