Burak Yılmaz rotasyona gidecek mi?

Kayserispor'da, hazırlıklar teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde devam ediyor. Çaykur Rizespor maçında alınan yenilginin ardından genç çalıştırıcının rotasyona gitmesi gündeme geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Burak Yılmaz rotasyona gidecek mi?

Kayserispor, 2 haftalık galibiyet serisinin ardından Rize’de acı bir fren yapmıştı.

Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta sahasında Hatayspor’u ağırlayacak. Çaykur Rizespor yenilgisini telafi edip, yeni bir sayfa açmayı planlayan Kayserispor’da sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve kart cezalısı Boa Morte Pazar günü sahada olamayacak. Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.

Burak Yılmaz rotasyona gidecek mi?

Burak Yılmaz yönetiminde yapılan son antrenmanda oyuncuların son derece hırslı, bir o kadar da istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Genç çalıştırıcının Hatayspor maçında rotasyona gidip gitmeyeceği netlik kazanacak. Kayserispor, bugün yapacağın antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Kayserispor ile Hatayspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 10 Mart Pazar günü saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak.

Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı Kayserispor 2-1 kazanmıştı.