Burak Yılmaz'ın Trabzonspor planı!

Kayserispor, saha ve seyircisi önünde 20 Nisan Cumartesi günü Trabzonspor'u mağlup ederek, 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Çağdaş Altay'ın düdük çalacağı maçta sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Burak yılmaz yönetimindeki Kayserispor'da hangi oyuncular forma giyemeyecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haberde...

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor planı!

Kayserispor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.

Son 5 haftada, sadece 2 puan toplayabilen Sarı-Kırmızılı takım, Trabzonspor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, taraftar desteğini arkasına alarak, Karadeniz temsilcisini ligin ilk yarısında olduğu gibi yine mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, elindeki oyuncu grubuyla, Trabzonspor'a karşı önce defans güvenliği, ardından da kontra ataklarla gol aramayı planlıyor. Genç çalıştırıcının Kartal Kayra Yılmaz'ın dönmesiyle Otabek Shukurov'u yeniden yedeğe çekmesi ve Adana Demirspor iskeletini bozmaması bekleniyor.

Sakat oyuncular can sıkıyor!

Cezalı oyuncusu bulunmayan Sarı-Kırmızılı takımda sakatlar can sıkıyor. Majid Hosseini, Julian Jeanvier, Ali Karimi ve Lionel Carole, sakatlığından dolayı Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Hosseini ve Jeanvier ameliyat olmuştu. Ali Karimi ve Carole’nin durumları henüz tam netlik kazandı. Sağlık ekibi, net bir bilgi vermekten kaçınıyor. Bu oyuncuların oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

En büyük sorun gol!

Burak Yılmaz yönetiminde galibiyete hasret kalan Kayserispor’da, gol sıkıntısı da baş ağrıtıyor. Sarı-Kırmızılı takım hem içirde hem de dışarıda gol atmakta zorlanıyor. Kayserispor, en son Mehdi ile gol sevinci yaşamıştı. Hatayspor maçı dışında son zamanların en büyük gol sıkıntısının yaşandığı bu dönemde Duckens Nazon’a büyük iş düşüyor. Haitili, geçtiğimiz hafta yedek kalmış, oyuna sonradan dahil olmuştu.

Kayserispor-Trabzonspor maçı Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak

Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan doksan dakika 20 Nisan Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Genç hakem, Kayserispor’un bu sezon 2 maçında görev yaptı. İstanbul’da Sarı-Kırmızılı takımın Kasımpaşa’yı 4-3 mağlup ettiği ve deplasmanda Samsunspor’a 2-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı.