Bugün sevilen festivale hangi isim geliyor?

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde bu yıl 39'uncusu düzenlenecek olan Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali dün Mustafa Yıldızdoğan konseriyle başladı. Birbirinden eğlenceli etkinlik ve konserlerle 12 Ağustos'a kadar sürecek olan festivalde bugün Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi sahne alacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Bugün sevilen festivale hangi isim geliyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi İlçesi'nde bu yıl 39'uncusu düzenlenecek olan Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali dün Mustafa Yıldızdoğan konseriyle başladı. Birbirinden eğlenceli etkinlik ve konserlerle 12 Ağustos'a kadar sürecek olan festivalde bugün Zara sahne alacak. 

Bugün sevilen festivale hangi isim geliyor?Ücretsiz ve tüm halka açık olarak organize edilen festivalde; Zara'nın ardından 12 Ağustos'ta da Kıraç konseri gerçekleşecek.

Kayserililerin yoğun ilgi göstermesi beklenen festivalde, bugün saat 21:30'da Zara, 12 Ağustos 21:30'da ise Kıraç konseri sahnede olacak.

Bugün sevilen festivale hangi isim geliyor?

Develi Belediyesi'nin resmi Instagram hesabından yapılan duyuruda konser ve etkinliklerin tüm halka ücretsiz olacağı duyuruldu.

 Aşık Atışması, Türk Halk oyunlarına da yer verilecek festival 17.00-23:00 saatleri arasında sürecek.