Bize her yer Kayseri!

Ankara'da yaşayan Kayserililerin oluşturduğu Erciyes Kayserililer Derneği başkentte Kayseri ruhunu yaşatıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Bize her yer Kayseri!

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy Dünya Kayserililer Günü’nde Ankara’da yaşayan Kayserililerin kurduğu Erciyes Kayserililer Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Cıngı programla ilgili paylaşımını ‘Bize her yer Kayseri’ notuyla paylaştı.

Bize her yer Kayseri!

Kayserili vekiller Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy yeni yılın 38’inci gününde Erciyes Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Dünya Kayserililer Günü’ programına katıldı.

Organizasyonun düzenlenmesinde Erciyes Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Bekir Yıldız’a, yönetim kurulu üyelerine ve tüm hemşehrilerine teşekkür eden Kayserili vekiller, tüm hemşehrilerinin Dünya Kayserililer Günü’nü kutladı.

Burada Kayseri ruhunun yaşatıldığına dikkat çeken Cıngı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizin kurduğu oluşumlardan birisi olan Erciyes Kayserililer Derneği şehrimize sevdalı ferdleri bir araya getirerek Gayseri ruhunu başkentte yaşatıyor. Dijitalizasyon ve mobilizasyon çağında bu gibi manevi hisleri gençlerimize aktarmak, şehre aidiyet ve bir mahalli kimlik oluşturmak kültür erozyonunu asgariye indirmek açısından çok mühim’