Bir Boykot da Talas'tan!

İsrail ordusu Gazze'deki çatışmalara devam ederken, boykot Türkiye genelinde ve Kayseri'de devam ediyor. Bir boykot haberi de Talas İlçesinden geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bir Boykot da Talas'tan!

İsrail-Gazze çatışmaları sürüyor, boykot haberleride her geçen gün artarak devam ediyor. Bugün bir boykot haberide Talas'tan geldi. 

Hamas Örgütünün 7 Ekim'de düzenlediği 'Aksa Tufanı Operasyonu' ve İsrail'in karşı atağa geçtiği çatışmanın bugün 40. günü. İsrail'in sivil-militan ayrımı göz etmeksizin Gazze'ye saldırılarından sonra başlayan boykot kampanyalarına ülkenin dört bir yanından destek geliyor. Kayseri'de de yoğun bir şekilde boykot kampanyaları devam ediyor. Kayseri'de özellikle Starbucks Kahve Dükkanına yapılan boykotla başladı. Bir çok restaurantı İsrail menşeili ürünleri rafa kaldırması ve anlaşmalarını iptal etmesi ile devam etti. Ve kentte bulunan çoğu kişinin bu boykotlara destek verdiği görüldü.

Bugün bir haberde Talas İlçesi'nden geldi. Talas'ın Bahçelievler mahallesinde Kardeşler sokağında 'Pepsi ve Yedigün' içeceklerini yollara döktüler. Kimler tarafından döküldüğü bilinmeyen ürünlerin yolda arabalara geldiği ve tehlike yaşattığı görüldü.

Bir Boykot da Talas'tan!

Pepsi markası 1893 yılında ABD'de kurulmuştur. Şirketin İsrail'de bulunan fabrikası, ülkenin en büyük fabrikalarından biridir. Pepsi markasının İsrail ekonomisine katkısı oldukça büyüktür. Yedigün'de PepsiCo şirketinin ürünüdür.