Biletler sudan ucuz! Develi'nin gözü burada olacak...

Biletler sudan ucuz, Develi'nin gözü burada olacak! Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde senaryosuna Ata Demirer'in imza attığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği 'Bursa Bülbülü' filmi sinemaseverlerle buluşacak. Filmin biletleri ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Biletler sudan ucuz! Develi'nin gözü burada olacak...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Biletler sudan ucuz, Develi'nin gözü burada olacak! Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde senaryosuna Ata Demirer'in imza attığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği 'Bursa Bülbülü' filmi sinemaseverlerle buluşacak.

Birbirinden renkli isimleri barındıran kadrosu, albümü satış rekorları kıran müziklere sahip film yılın ilk aylarında Disney Plus'ta seyirciyle buluşmuştu. Develi'de ise 13-26 Ekim tarihleri arasında her gün 14.00 ve 19.00'da gösterimde olacak filmin başrollerinde; Ata Demirer, Özge Özaçar ve Cem Gelinoğlu bulunuyor. Öğrenciler için 20 TL olarak açıklanan sinema biletinin tam bilet ücreti ise 30 TL...

Bursa Bülbülü filminin konusu nedir?

Gazete kültürünün hâlâ revaçta olduğu 1980'li yıllarda en büyük emeli bir kaset çıkarmak olan Cengiz (Ata Demirer), Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Fakat Taşkın (Cem Gelinoğlu) ile tanışmasıyla hayatı bambaşka bir yola girer.

Taşkın'ın babası, dönemin ünlü bestecisi Şerafettin'in yaptığı bir bestenin kaseti için çok iyi bir çıkış olacağını düşünerek ağabeyinden borç alan Cengiz, Taşkın'ın kendisine kaset yapmada yardımcı olacağına inanır. Ancak Cengiz, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu (Özge Özaçar) bu süreçte kendilerini bir dizi talihsiz olayın içinde bulur.

Filmde Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal ve Celil Nalçakan gibi tanınmış isimler başta olmak üzere Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir gibi başarılı isimler yer alıyor.

Develi Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle;