Bayramda meydan boş kaldı!

Kayseri'de Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik yoğunluğu düştü. Cumhuriyet Meydanı boş kaldı. Vatandaşların açık havada vakit geçirdiği Talas yamaç paraşüt alanı da bomboş kaldı. Toplu ulaşımda ise yoğunluk yaşanmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bayramda meydan boş kaldı!

Kayserili vatandaşlar Ramazan Bayramı tatilinin başladığı 6 Nisan'dan itibaren tatil bölgelerine veya yakınlarını ziyarete ilçelere gitti. Yaklaşık 1 milyon 445 bin 683 yaşadığı Kayseri en sakin günlerini geçiriyor. Cumhuriyet Meydanı'nda sakinlik hakimken vatandaşların açık havada vakit geçirdiği Talas yamaç paraşüt alanı da bomboş kaldı. Toplu ulaşımda ise yoğunluk yaşanmadı.

bayramda meydan boş kaldı!

Tatilde Kayserili vatandaşlar aileleriyle bir araya gelmek veya dinlenmek için şehir dışına çıkmayı tercih ediyor. Bu yılın ilk dini bayramı Ramazan Bayramı'nda da yoğunluk belirgin şekilde azaldı. Caddeler boş kaldı.

Bayram dolayısıyla Kayseri'de alışveriş merkezleri, caddeler ve sokaklarda sakinlik hakimken mezarlık ziyaretleri dolayısıyla Hulusi Akar Asri Mezarlık Camii'nde hareketlilik yaşandığı gözlemlendi.

bayramda meydan boş kaldı!

Trafiğin kilit noktalarından biri olan Kartal Kavşağı ve Düvenönü'de ise trafik akıcı şekilde ilerliyor. 

bayramda meydan boş kaldı!

Genel olarak trafiğin akıcı ve sakin olduğu kentte trafik yoğlunluğu oranı düşük seyrediyor. 

Öte yandan, toplu ulaşım istasyonlarında yoğunluk yaşanmadı.