Ramazan Bayramı'nda AVM'ler açık mı?

Ramazan Bayramı'nda Alışveriş Merkezlerine (AVM) gitmeyi planlayanlar, mağazaların açık olup olmayacağını ve çalışma saatlerini öğrenmeye çalışıyor. Peki, bayram günü AVM'ler açık mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Ramazan Bayramı'nda AVM'ler açık mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı'nda, alışveriş meraklıları AVM içinde bulunan mağazaların açılış saatlerini ve çalışma düzenlerini merak ediyor. Bayram tatili süresince, birçok işletme ve resmi daireler tatil nedeniyle kapalı olurken, alışveriş merkezleri genellikle ziyaretçilere hizmet vermeye devam ediyor. Ancak, bayramın ilk gününde tüm AVM'lerin kapalı olacağı öğrenildi.

Ramazan Bayramı'nda AVM'ler açık mı?

9 günlük tatil herkes için geçerli değil!

Bayram tatili, 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan Cuma günü sona erecek. Ancak, bu 9 günlük tatil, tüm çalışanlar için geçerli değil. Kamu kurumlarında çalışanlar, memurlar ve belediye çalışanları, 8-9 Nisan tarihlerinde idari izinli sayılacaklarından, 9 günlük tatil yapma fırsatını elde edecekler. Ancak özel sektör çalışanları, Ramazan Bayramı tatilinde işlerine devam edecekler. 

Ramazan Bayramı sebebiyle birçok işletme ve resmi daireler tatil nedeniyle kapalı olurken, AVM’ler de bayramın ilk günü kapalı olacak. Ancak diğer günlerde tüm AVM'ler vatandaşlara her zamanki saatlerinde hizmet vermeye devam edecekler.