Başkan Rasim Arı 'dan cevap var

Gündeme, 'Erciyes 'i de alırım' sözleriyle damga vuran Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı 'dan beklenen yanıt geldi: 'Espriden mütevellit'

Başkan Rasim Arı 'dan cevap var

Nevşehir Belediye Başkanı Arı, önce gazetemizin sosyal medya hesabımından tarafımıza özel mesajla ulaştı. Söz konusu konuşmaların, "espriden mütevellit" olduğunu söyleyen Arı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dostlar biz kardeşiz, hem de can kardeş. Tamamıyla espriden mütevellit bir durum. Biz beraberke anlam ifade eden bir elmanın iki parçasıyız. Selam ederim, iyi geceler."

Başkan Arı, ardından konuyla ilgili basın açıklaması yayımladı. İşte o basın açıklaması...

“Sorulan soru üzerine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile aramızda geçen bir diyaloğu gazeteci arkadaşlarımızla paylaştım. Burada ‘Bir ara Kayseri Kapadokya’nın merkezi şeklinde söylemler oldu ve bu sırada İstanbul’daydım. Dost meclisinde dedim ki; ‘Memduh ağabey bak canımı sıkma. Eğer bir defa daha Kayseri Kapadokya’nın merkezi dersen Erciyes’i elinden alırım. ' dedim. Bu sözlerim maalesef bazı basın yayın organlarındaki çarpıtılan ifadelerden dolayı yanlış anlaşıldı. Bunlar bir dost ortamında espri mahiyetinde iki komşu ve kardeş belediye başkanı arasında geçen bir diyalog. Bu sözler üzerinden Anadolu’nun iki güzide komşu kentini karşı karşıya getirmek ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek son derece üzücü.” dedi.

Haber Merkezi