- Haberler
- Spor
- Başkan Memduh Büyükkılıç'tan taraftarlara müjde: Erciyes 38 FK için ücretsiz tramvay hizmeti!
Başkan Memduh Büyükkılıç'tan taraftarlara müjde: Erciyes 38 FK için ücretsiz tramvay hizmeti!
Erciyes 38 FK, Play-Off'ta hayati öneme sahip bir maçta Malatya Yeşilyurtspor ile karşılaşıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, taraftarları ücretsiz tramvayla desteklemeye çağırdı.
Kayserispor’dan sonra şehri temsil eden Erciyes 38 FK, bugün Malatya Yeşilyurtspor ile yarı final rövanş maçına çıkıyor. Şehrin yükselen değeri için 2. Lig’e giden yolda bir destek de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’tan geldi.
Büyükkılıç, “Erciyes 38 FK, evimizde Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Playoff yolunda önemli bir mücadeleye çıkıyor. 8 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak bu heyecana tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diyerek destek çağrısı yaptı.
Başkan Büyükkılıç'tan tramvay müjdesi
Başkan Büyükkılıç, Kayserispor gibi Erciyes 38 FK için de tramvay hizmetlerinin gün içinde ücretsiz olacağının müjdesini verdi. Başkan Memduh Büyükkılıç, “Passolig kartı olan taraftarlarımız için 18.00 – 22.00 saatleri arasında raylı sistem ücretsiz hizmet verecek. Haydi Kayseri, şimdi destek zamanı” ifadelerini kullandı.
Ahmet Dirgenali Başkanlığındaki Mavi-Siyahlı takıma bugün rekor sayıda seyirci desteği bekleniyor. Dirgenali, bilet fiyatlarını 20 TL olarak belirlemişti.
