Kayserili Erciyes 38 FK'nın tarihi maçına hazır! Takımda son durum ne?
Erciyes 38 FK, Malatya Yeşilyurtspor'la yarı finalde şampiyonluk için sahaya çıkmaya hazırlanıyor.
Kayseri’de nefesler tutuldu ve taraftarlar, Erciyes 38 FK’nın Yeşilyurtspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Mavi-Siyahlılar, saha ve seyirci avantajını arkasına alarak adını finale yazdırmak istiyor. 3. Lig 2. Grubu 2. basamağında tamamlayarak adını Play-Off’a yazdıran Erciyes 38 FK, pusuya yattı.
Erciyes 38 FK hazırlıklarını tamamladı
Play-Off 1. Tur maçında Mazıdağı Fosfatspor’u eleyen Mavi-Siyahlılar, Malatya Yeşilyurtspor ile de ikinci tur ilk maçında 0-0 berabere kaldı. Avantajlı bir şekilde turu Kayseri’ye bırakan Adem Çak yönetimindeki Mavi-Siyahlılar, çalışmalarını bugün tamamlayarak zorlu maç için beklemeye koyuldu.
Kayserili taraftarlar yarı finale hazırlanıyor
Küllerinden doğan Kayseri temsilcisi, saha ve seyirci avantajına güveniyor. Kayserili sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen yarı final maçı 8 Mayıs Cuma günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Hakem Alpaslan Şen’in düdük çalacağı karşılaşmanın başlama saati 20.00 olarak açıklandı. Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali, şampiyonluk yaşamak istediklerini ve Malatya Yeşilyurtspor maçında tüm Kayserili sporseverleri desteğe beklediklerini ifade etti.
Mavi-Siyahlı takımda kırmızı kart cezalısı Çağrı Yağız Yasak dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
